Memories, het leukste koor in Oisterwijk

Heeft u altijd graag gezongen? Of bent u lid geweest van een koor? Dan is Memories vast iets voor u! Leden van Memories zijn oudere inwoners uit Oisterwijk (en omgeving) en zingen onder leiding van muzikant Willem van der Heijden.

Het koor zingt liedjes van vroeger, van enkele tot vele jaren terug. Maar niet alleen bekende meezingers , ook die minder bekend zijn of liedjes waar u nog nooit van gehoord hebt maar wel de moeite waard zijn om te leren. Het grootste deel van het repertoire is Nederlandstalig, maar er zullen ook anderstalige liederen bijkomen.

Sommige koorleden kunnen niet zelfstandig komen, zijn minder mobiel of hebben hulp nodig. Zij nemen een ‘maatje’ mee, een zoon of dochter, buurvrouw of kennis die ook plezier heeft in het zingen. Iemand die u – en zichzelf – een fijne avond gunt. Wij verwelkomen deze ‘maatjes’ van harte: zonder hen zou zo’n avond niet mogelijk zijn.

  • Begeleiding: Willem van der Heijden, Lia v.d. Water, Els van Veggel
  • Wanneer: 24 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni en 11 juli
  • Tijd: van 19.00 tot 21.00 uur
  • Waar: 2e zaal van het restaurant van Catharinenberg (Poirtersstraat 3, Oisterwijk), borden receptie volgen
  • Kosten: € 21,- per persoon voor het voorjaar 2019 (inclusief drankje in de pauze). Vanwege de administratie willen wij u vragen om dit bedrag (inclusief drankje in de pauze) voor het voorjaar 2019 voor 1 februari over te maken op rekeningnummer: NL32RABO0131295187 t.n.v. Stichting Amaliazorg, o.v.v. Memories voorjaar 2019. Het is niet meer mogelijk om per keer te betalen. U kunt wel de contributie contant of met de pin betalen op de eerste avond dat u komt. Wilt u later aansluiten? Neem dan contact op met Cindy van Ierland (coördinator welzijn via c.v.ierland@amaliazorg.nl).

Terug naar overzicht

Welzijnsactiviteiten

Maandelijks heeft Catharinenberg een activiteitenprogramma met daarin wisselende en vaste activiteiten. Deelname is voor bewoners, maar ook voor oudere inwoners van Oisterwijk en de bewoners van de rondom liggende appartementen.

Activiteitenprogramma november 2019 »