Zorgappartementen

Ook als u ouder wordt, wilt u graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Het liefst in uw eigen woning en vertrouwde omgeving. Toch kunt u soms wat extra hulp in de verzorging, verpleging of uw huishoudelijke omgeving gebruiken. Catharinenberg biedt in Oisterwijk zorg thuis met gemotiveerde, geschoolde en ervaren medewerkers aan bewoners in de omliggende appartementen.

Naast het verpleeghuis en klooster van Catharinenberg bevinden zich een 85-tal zorgappartementen. Deze appartementen zijn zelfstandige wooneenheden die verhuurd worden door woonstichting De Leystromen. In deze zorgappartementen bevindt zich een alarmsysteem waarmee u verbinding kunt maken met zowel de receptie als de verzorging van Amaliazorg. Voor veel mensen is dit een veilig gevoel.

Daarnaast levert Amaliazorg  thuiszorg (begeleiding, verzorging en verpleging) aan de bewoners van de zorgappartementen die een CIZ- indicatie hebben of een indicatie voor huishoudelijke hulp.

Om voor deze appartementen in aanmerking te komen moet u ingeschreven staan bij woonstichting De Leystromen. U kunt reageren op vrijstaande appartementen via hun website. Wanneer u een zorgvraag heeft dan krijgt u voorrang bij de toewijzing. Voor alle informatie op het gebied van de verhuur en de woningen zelf kunt u terecht bij Stichting De Leystromen.

Activiteitenprogramma

Maandelijks heeft Catharinenberg een wisselend activiteitenprogramma. Deze vindt u op de startpagina van locatie Catharinenberg.

Naast een wisselend programma biedt Catharinenberg ook vaste activiteiten in haar programma. 

Genieten van lekker eten

Iedere dag worden onze maaltijden vers bereid in onze eigen keuken.

U bent van harte welkom mee te eten.