Corona

Wij vinden transparantie erg belangrijk. Daarom kunt u hieronder een een overzicht vinden van alle locaties van Amaliazorg en de bijbehorende woongroepen / afdelingen. Uiteraard nemen wij passende maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. Het overzicht wordt geactualiseerd zodra dat nodig is. 

Onderstaand kunt u alle locaties en afdelingen van Amaliazorg vinden. Hieronder geven wij uitleg over de kleuren:

Oranje   Er is verdenking op besmetting met het coronavirus. De afdeling is wel open, mits de bewoner met een verdenking op besmetting met het coronavirus op de eigen kamer kan blijven totdat de uitslag bekend is. De 1e contactpersoon van de bewoner die getest wordt, stellen wij persoonlijk op de hoogte. De eerste contactpersonen van de overige bewoners van die afdeling ontvangen alleen een mail als de afdeling niet toegankelijk is voor bezoek.
     
Geel   Afdeling wordt tijdelijk gesloten, totdat de uitslag bekend is. Het gaat hierbij niet om een test op het coronavirus, maar op een test op een ander virus zoals noro. De 1e contactpersoon van de bewoner die getest wordt, stellen wij persoonlijk op de hoogte. De eerste contactpersonen van de overige bewoners van die afdeling ontvangen een mail.
     
Rood   Er is een coronabesmetting. We informeren u of en hoe bezoek (met gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen toch kan komen). Dit is afhankelijk van de situatie. Alle 1e contactpersonen van de bewoners van die afdeling worden persoonlijk op de hoogte gesteld. De eerste contactpersonen van bewoners van overige afdelingen ontvangen een mail.
     
Wit   Er is geen verdenking of besmetting. U kunt gewoon op bezoek komen. Graag wel de algemene regels voor bezoek volgen (zie veelgestelde vragen) en denk aan het mondkapje, de handhygiëne en de 1,5 meter afstand.
     
Groen   De afdeling is tijdelijk gesloten, vanwege een virus. Het gaat hierbij niet om het coronavirus, maar om een ander virus zoals noro. De 1e contactpersoon van de bewoners van de afdeling, stellen wij persoonlijk op de hoogte.

 

Locatie Woongroep / afdeling
Blijendaal Blijendaal
Catharinenberg De Bosrand
Catharinenberg De Lind
Catharinenberg De Molen
Catharinenberg De Vennen
Hof van Bluyssen Kloosterhof 1
Hof van Bluyssen Kloosterhof 2
Hof van Bluyssen Ripsvelden
Hof van Bluyssen Weivelden
Hof van Bluyssen Verzorgingshuis
Kempenhaeve 't Arkje
Kempenhaeve 't Hofke
Kempenhaeve Acaciahof
Kempenhaeve Beukenhof
Kempenhaeve Middenweg
Kempenhaeve Tuinzicht
Van Haarenstaete Heise Hoek
Van Haarenstaete Heise Hof
 Van Haarenstaete Heise Serre 
 Van Haarenstaete Heise Steeg 

Deze pagina is bijgewerkt op 12 oktober 2021.