Corona

Wij vinden transparantie erg belangrijk. Daarom kunt u hieronder een een overzicht vinden van alle locaties van Amaliazorg en de bijbehorende woongroepen / afdelingen. Uiteraard nemen wij passende maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. Het overzicht wordt geactualiseerd zodra dat nodig is. 

Onderstaand kunt u alle locaties en afdelingen van Amaliazorg vinden. Hieronder geven wij uitleg over de kleuren:

Wit   Er is geen verdenking of besmetting. U kunt gewoon op bezoek komen. Graag wel de algemene regels voor bezoek volgen (zie veelgestelde vragen).
     
Oranje   Er is een verdenking op besmetting met een virus. U kunt op bezoek komen (uiteraard met gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen die bij de ingang klaar liggen, we willen u wel vragen om na uw bezoek de kortst mogelijk route te nemen naar de uitgang). De 1e contactpersoon van de bewoner die getest wordt, stellen wij persoonlijk op de hoogte. 
     
Rood   Er is een besmetting met een virus op deze afdeling. Bezoek is mogelijk (uiteraard met gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen die bij de ingang klaar liggen, we willen u wel vragen om na uw bezoek de kortst mogelijk route te nemen naar de uitgang). Afhankelijk van de situatie kan er een maatwerkregeling voor bezoek zijn. Alle 1e contactpersonen van de bewoners van die afdeling worden persoonlijk op de hoogte gesteld. 

 

Locatie Woongroep / afdeling
Blijendaal Blijendaal
Catharinenberg De Bosrand
Catharinenberg De Lind
Catharinenberg De Molen
Catharinenberg De Wieken
Catharinenberg De Vennen
Hof van Bluyssen Kloosterhof 1
Hof van Bluyssen Kloosterhof 2
Hof van Bluyssen Ripsvelden
Hof van Bluyssen Weivelden
Hof van Bluyssen Verzorgingshuis
Kempenhaeve 't Arkje
Kempenhaeve 't Hofke
Kempenhaeve Acaciahof
Kempenhaeve Beukenhof
Kempenhaeve Middenweg
Kempenhaeve Tuinzicht
Van Haarenstaete Heise Hoek
Van Haarenstaete Heise Hof
 Van Haarenstaete Heise Steeg 

Deze pagina is bijgewerkt op 3 februari 2023.