Amaliazorg gebruikt Familienet

Alle locaties van Amaliazorg maken gebruik van Familienet. Dit is een waardevol communicatiemiddel voor familieleden van bewoners en medewerkers van Amaliazorg. Via een besloten pagina op internet plaatsen zij berichten en foto’s en delen zo informatie met elkaar. Elke bewoner heeft een eigen pagina. Meerdere familieleden kunnen zich daarop aanmelden. Alleen medewerkers en familieleden die toegang hebben, kunnen de inhoud zien. Familienet zorgt voor extra contactmomenten tussen medewerkers van de afdeling en de familie van de bewoner. Familieleden krijgen een beter beeld van wat er gebeurt op de afdeling. 

Een aantal reacties op het gebruik van Familienet:

Een medewerker
“Families vinden het leuk om op de hoogte te blijven van het wel en wee van hun familieleden. Bovendien heeft iedereen door de foto's meer beeld van de activiteiten die hier plaatsvinden. Wij willen graag iedereen het gevoel geven dat ze erbij horen, dat we het fijn vinden als ze betrokken zijn bij Amaliazorg. Ze zijn altijd welkom. Dat is nu niet alleen voor de eerste contactpersoon duidelijk, maar voor iedereen die aangemeld is bij Familienet.”

Een dochter van een bewoonster
"Via Familienet is het mogelijk om elkaar op de hoogte te houden van dagelijkse dingen, leuke foto’s te delen en direct te kunnen reageren op mededelingen of activiteiten die georganiseerd worden voor de bewoners. Door Familienet ben ik beter op de hoogte van wat mijn moeder doet. Het is leuk om te lezen dat ze een cake gebakken hebben. Wat ik ook makkelijk vind, is dat je een melding in je mailbox krijgt wanneer er een nieuw bericht is, zodat je niet steeds hoeft te kijken of er nieuwe berichten zijn.”

Lees meer op: www.familienet.nl