Catharinenberg zoekt vrijwilligers voor NLdoet

Op vrijdag 10 maart is het weer zo ver. De Oisterwijkse locatie Catharinenberg van Amaliazorg neemt dan deel aan de 13e editie van NLdoet georganiseerd door het Oranje Fonds. Dit keer worden het park en het tuinhuis ‘voorjaarsklaar’ gemaakt. Hiervoor zoekt Catharinenberg nog 9 vrijwilligers die op vrijdag 10 maart van 09.30 tot 15.00 uur hun handen uit de mouwen willen steken.


Cora Piena, coördinator Welzijn van Amaliazorg vertelt: “Catharinenberg beschikt over een fraai park met tuinhuis waar bewoners het hele jaar van genieten. Met NLdoet willen wij dit weer opfrissen en 'voorjaarsklaar' maken. Zo gaat het bijvoorbeeld om het schoonmaken van banken en stoelen, het tuinhuis afwerken met beits, paden onderhouden en om snoeiwerk. Tijdens de werkzaamheden wandelen wij met bewoners door het park om de klussers een hart onder de riem te steken. En de klussers kunnen naderhand terugkijken op een betekenisvolle dag.” De dag wordt om 15.00 uur afgesloten met een swingend concert van Bartholo van de Braak in het restaurant. De vrijwilligers zijn van harte welkom om daar samen met de bewoners van te genieten.

Aanmelden
Wil je zelf aan de slag dan kun je je aanmelden bij Cora Piena, coördinator Welzijn locatie Catharinenberg via 013-5294999 of via de website www.nldoet.nl/klus/23865. Je kunt ook contact opnemen als je bedrijven of organisaties kent die zich deze dag in willen zetten om bewoners van Catharinenberg te laten genieten van de natuur.