Een parelrijke dag voor echtpaar Van den Nieuwenhuisen

Wat is er mooier dan op je dertigste huwelijksdag naast je partner wakker te worden en weer eens samen te ontbijten. Met die gedachte zijn medewerkers van Amaliazorg en Joris Zorg aan de slag gegaan.

Wat is er mooier dan op je dertigste huwelijksdag naast je partner wakker te worden en weer eens samen te ontbijten. Met die gedachte zijn medewerkers van Amaliazorg en Joris Zorg aan de slag gegaan. Want op zondag 24 juni vierden meneer en mevrouw Van den Nieuwenhuisen hun parelen huwelijk. Mevrouw woont bij Amaliazorg Blijendaal en meneer bij Joris Zorg. Dus samen wakker worden is voor hen normaal gesproken niet mogelijk.

Op hun huwelijksdag zijn ze verrast door medewerkers van beide zorgorganisaties. Mevrouw kwam op bezoek bij meneer en werd verrast met het bericht dat ze kon blijven slapen. Zo konden ze weer eens samen wakker worden op deze bijzondere dag. In de ochtend ontbeten ze samen. Beide echtelieden genoten zichtbaar van deze verrassing. Mevrouw Van den Nieuwenhuisen raakte er maar niet over uitgesproken hoe bijzonder ze het vond dat dit was georganiseerd. Zowel Amaliazorg als Joris Zorg zijn blij dat ze bij hebben kunnen dragen aan deze parelrijke dag.