Kom naar een van onze kerstmarkten

Bij diverse locaties van Amaliazorg kunt u alvast in de kerststemming komen. We organiseren kerstmarkten waar van alles te beleven en te proeven is. U bent van harte welkom om dit met ons te beleven. Daarmee steunt u direct een goed doel. Want de opbrengst komt geheel ten goede aan activiteiten voor de bewoners van deze locaties. De opbrengst van de kerstmarkten wordt verdubbeld door het premieplan van het Nationaal Ouderenfonds. Graag tot ziens in Asten, Mariaheide, Oisterwijk of Oirschot! De toegang is gratis.

Van Haarenstaete (Mariaheide)
Op zaterdag 8 december trapt woonzorgcentrum Amaliazorg Van Haarenstaete af. Tussen 10.30 en 16.00 uur bent u van harte welkom aan de Pastoor van Haarenstraat 44 in Mariaheide. U kunt een glaasje glühwein of warme chocolademelk drinken of een kerststukje en andere leuke kerstartikelen kopen. De kerstartikelen zijn gemaakt door bewoners, personeel, familieleden en vrijwilligers. Zo kunt u de kerstsfeer in huis halen. Maar er zijn ook andere leuke items te koop. Graag tot zaterdag 8 december. 

Kempenhaeve (Oirschot)
Op donderdag 13 december tussen 17.30 en 21.00 uur bent u van harte welkom aan de Koestraat 37 in Oirschot. Er is dan van alles te beleven, te proeven en te koop. Zo is er in het gebouw een kerstmarkt. Ook kunt u naar het koor Mixed Voices luisteren. Zij luisteren het evenement op met prachtige kerstmuziek. Bovendien kunt u allerlei lekkernijen eten en / of drinken. Ook kunt u een kerststukje en andere leuke kerstartikelen kopen. Zo kunt u de kerstsfeer in huis halen. Maar er zijn ook schilderijen, baby- en kinderkleding, beauty en wellnessproducten en nog veel meer leuke items te koop. Het hoogtepunt vormt de kerstloterij. Door lokale ondernemers zijn er fantastische prijzen beschikbaar gesteld. Door een lot te kopen maakt u kans op één van deze gewilde prijzen. Graag tot donderdag 13 december. 

Hof van Bluyssen (Asten)
Op zaterdag 15 december tussen 14.00 en 18.00 uur organiseert Hof van Bluyssen voor het eerst een kerstmarkt. Er zijn allerlei leuke kramen met hebbedingen. Zo zijn er kaarten, keramiek, prenttekeningen, kerststukjes en nog veel meer te koop. Er is ook een kinderkraam met een grabbelton. Er zijn lekkernijen te koop en er is een loterij met prachtige prijzen. U komt toch ook naar de Wilhelminastraat 29?!

Catharinenberg (Oisterwijk)
Op woensdag 19 december van 16.00 - 20.00 uur is er in de kapel een kerstmarkt. Ook kunt een wandeling door het verlichte park maken en daar de kerststal bezoeken. Bovendien is er kerstmuziek, u kunt er voor een mooie prijs erwtensoep proeven, worstenbroodjes eten of glühwein drinken. Ook kunt u een kerststukje en andere leuke kerstartikelen kopen. Zo kunt u de kerstsfeer in huis halen. Het hoogtepunt vormt de kerstloterij. Door lokale ondernemers en horeca zijn er fantastische prijzen beschikbaar gesteld waaronder veel waardebonnen en grote en kleine prijzen in natura. Door een lot te kopen maakt u kans op één van deze gewilde prijzen. Tot ziens in Poirtersstraat 3.