Volop activiteiten bij Amaliazorg tijdens de Week van Zorg en Welzijn

Kom speeddaten in Oirschot of bezoek een van de informatiemarkten in Asten, Mariaheide of Oisterwijk. Van 12 tot en met 15 maart kun je kennismaken met de kunde van Amaliazorg.

Maandag 12 maart - Speeddaten in Oirschot en ontvang een gratis profielfoto
Overweeg je om een zorgstudie te gaan doen, maar wil je weten of het echt wat voor je is? Werk je nu in een heel andere sector en wil je weten wat ervoor nodig is om in de zorg te gaan werken? Werk je al in de zorg en wil je kennismaken met Amaliazorg? Wat jouw situatie ook is. Kom speeddaten en ontdek of (Amalia)zorg matcht met jou. 

Woensdag 14 maart - Informatiemarkt dementie in Asten en informatiemarkt dementie in Mariaheide
Hebt u dementie of kent u in uw omgeving iemand met dementie? Of bent u mantelzorger of geïnteresseerd om te werken in de zorg? En hebt u vragen over activiteiten, zorg, steun of werk? Bezoek dan de informatiemarkt. We vertellen u over activiteiten voor mensen met dementie. Beantwoorden uw vragen over passende zorg en welzijn, de kosten en hoe u dat kunt regelen. In Asten kunt u een kijkje nemen bij de dagverzorging. Vragen over werken in de zorg of over de mogelijkheden voor vakantiewerk beantwoorden we ook graag.

Donderdag 15 maart - Informatiemarkt dementie in Oisterwijk
In Oisterwijk bent u van harte welkom in het restaurant. We beantwoorden al uw vragen over zorg, steun, dagverzorging en werk. En we hebben ook gezorgd voor vermaak voor de oren en ogen. U kunt genieten van muziek, voordrachten en lezingen op het open podium.

Vrijdag 16 maart - Liederentafel voor iedereen die interesse heeft
Bij Amaliazorg organiseren we regelmatig activiteiten voor bewoners en gasten van de dagopvang. Een van die activiteiten is een liederentafel. Op vrijdag 16 maart is iedereen die interesse heeft welkom. 

We ontmoeten u graag! Als u nog vragen heeft, dan kunt u mailen naar info@amaliazorg.nl of bellen naar 0499 36 59 59.