Ontdek werken in de dementiezorg

Open ochtend. Ontdek werken in de dementiezorg. Is het iets voor jou?

Kriebelt het bij jou om in de zorg aan de slag te gaan? Wil jij nu eindelijk wel eens ontdekken of het iets voor jou is? Dat kan tijdens de open ochtend op dinsdag 21 maart 2023. Je kunt dan ervaren of werken in de ouderenzorg iets voor jou is. Je kunt deelnemen aan een van de twee workshops. Of aan allebei. Je kunt gewoon binnenlopen om sfeer te proeven en je vragen te stellen over werken en leren bij Amaliazorg.

Wanneer?

Dinsdag 21 maart 2023
09.30 – 12.30
Amaliazorg Kempenhaeve, Koestraat 37 Oirschot

09.30 – 12.30             Open inloop sfeer proeven en mogelijkheid om vragen te stellen
10.00 – 11.00             Workshop ‘Activiteiten met mensen met dementie’
11.00 – 12.00             Workshop ‘Communicatie met mensen met dementie’

Workshop ‘Activiteiten met mensen met dementie’

Welke activiteiten kun je ondernemen met mensen met dementie? De huiskamermedewerker zorgt ervoor dat bewoners een fijne dag hebben. De activiteiten zijn afgestemd op bewoners en bieden uitdaging en plezier. Vaak zijn dat de gewone spelletjes die we kennen van vroeger. Soms worden er ook hulpmiddelen inzet om een bewoner ontspanning en rust te geven. Enkele van deze activiteiten kun je zelf ervaren tijdens deze workshop.

Workshop ‘Communicatie met mensen met dementie’

Wat voor invloed heeft jouw gedrag op mensen met dementie? Onze coach onbegrepen gedrag legt uit wat communicatie doet om fijn met mensen met dementie te kunnen werken. Tijdens oefeningen ervaar je dit zelf. Wat vraagt werken met mensen van dementie van je. Gaat het je makkelijk af of valt het tegen? Ontdek het in deze workshop.  

Open inloop

Voor en na de workshops is er tijd en ruimte om je vragen over werken en leren in de zorg te stellen. Onze collega’s beantwoorden je vragen graag.

Wil je komen?

Leuk! Je kunt je aanmelden door het formulier hiernaast in te vullen.

Je kunt ook een e-mail sturen naar werkenbij@amaliazorg.nl. Zet in je mail dat het om het om 'Open ochtend: ontdek werken in de dementiezorg’ gaat en vergeet niet om je naam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. Laat even weten in welke workshops je interesse hebt. We sturen je dan zo snel mogelijk een uitnodiging toe met meer informatie.

Aanmelden kan tot en met zondag 19 maart 2023. 

Aanmeldingsformulier

Velden met zijn verplicht