Maaltijdservice

Lekker eten, ook als u tijdelijk of voor langere tijd niet in staat bent zelf te koken of boodschappen te doen - het kán bij Amaliazorg. Wij kunnen voor u een warme maaltijd bereiden, zodat u even de zorg voor het koken en de boodschappen die daarvoor gedaan moeten worden bij ons kunt neerleggen. Onze keuken neemt die zorg met genoegen van u over. Dat kan voor één dag maar ook voor langere periodes of zelfs voortdurend.

Verse ingrediënten
De maaltijden worden dagelijks vers door onze koks bereid. Wij bereiden onze maaltijden met veel zorg en gebruiken altijd verse ingrediënten. Kortom: genieten van lekker eten. Wij kennen een grote variatie in de dagelijkse menu's. Wekelijks wordt een nieuw menuoverzicht gemaakt zodat u vooraf weet waarop u kunt rekenen.

Waar
Amaliazorg bezorgt de maaltijden in de omliggende zorgappartementen bij Catharinenberg in Oisterwijk en in de aanleunwoningen bij Kempenhaeve in Oirschot. U kunt uw maaltijd ook in de restaurants van onze woonzorgcentra in Mariaheide, Oirschot, Asten en Oisterwijk nuttigen alsook in het wijkeetpunt "de Beiaard" in Asten. Samen met de bewoners en gasten uit de wijk gebruikt u dan in een gezellige, vriendelijke en rustige ambiance uw maaltijd. In Oirschot kunt u twee keer per week in de Enck een maaltijd nuttigen.

Heeft u vragen over de maaltijdservice voor ouderen of wilt u zich aanmelden? Neemt u dan contact op met de coördinator facilitaire zaken via de receptie van de betreffende locatie.