De verwenbon

Altijd een passend cadeau

Vindt u het ook zo moeilijk om een passend cadeau te geven aan uw naaste in het verpleeghuis? Amaliazorg komt graag tegemoet aan de wensen van familieleden en naasten van haar bewoners om een beleving cadeau te doen.

Geef een verwenbon cadeau
Met de verwenbon kunt u extra diensten inkopen die uw familielid ten goede komen. Dit kan als aanvulling op de reguliere activiteiten of om aan (specifieke) wensen te voldoen. Ook kunt u gezamenlijk met andere familieleden de bon inzetten voor een optreden of iets extra’s in de huiskamer bijvoorbeeld.

Maatwerk
De mogelijkheden zijn onbeperkt, want alles is maatwerk. U kunt iedere vraag voorleggen waarna Amaliazorg kijkt hoe ze dit voor u kan realiseren en wat de kosten zijn. Dit kan voor een incidentele activiteit maar ook structureel. De begeleiding van de activiteit is in handen van de vaste medewerkers die hier voor extra worden ingepland of van professionals die op uw verzoek worden uitgenodigd. U betaalt de kosten voor de inzet van medewerker(s) en bijkomende kosten zoals vervoer, diner, entree etc. U gaat zelf mee met professionele begeleiding of onze
medewerkers nemen de zorg uit handen via uw cadeau.

Mogelijkheden
Hield uw vader van vissen? Dan gaan wij een middag met hem vissen. Of geniet uw tante zo van klassieke muziek? Wij nemen haar graag mee naar een concert of laten de artiest op de locatie optreden. Maar ook wandelen naar dorp of terras, fietsen met de duofiets, een bezoek aan de schoonheidsspecialiste, een snoezelbad met een miMakker of medewerker, begeleiding voor familiebezoek of bijzondere gebeurtenissen, dagje uit, optreden van artiest/muzikant in de huiskamer of eigen kamer, high tea op de kamer of restaurant voor twee of meer personen, zwemmen en het vieren van de verjaardag behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om uw geliefden extra te verwennen.

Contact
U wilt een verwenbon cadeau geven? Neemt u dan contact op met de coördinator welzijn van de locatie.

Pieter van der Pas: Dagje aan zee

“Haar hele leven hadden mijn tante en haar man een huisje aan zee. Tijdens de vakanties en in de weekenden verzamelden de hele familie zich daar. Wandelen door de duinen, schelpen zoeken op het strand en als afsluiter een heerlijk visje in haar favoriete restaurant. Omdat mijn tante afhankelijk is van professionele begeleiding gingen we in gesprek met Amaliazorg om mijn tante een verwendag aan zee te bezorgen. Haar grote wens. Ze heeft genoten, net als de rest van de familie die mee ging.”

Marja Ansems: Feest in de huiskamer

“Mijn moeder deelt met vijf andere bewoners een huiskamer. Samen met andere familieleden besloten we om alle bewoners van de huiskamer te trakteren op een avond vol muziek. Via de coördinator welzijn stelden we een leuke activiteit samen met als hoogtepunt een optreden van de Diva Dichtbij. Alle bewoners genoten zichtbaar.”