Peter Tijssen stopt als directeur-bestuurder bij Amaliazorg

Per 1 april 2019 stopt Peter Tijssen als directeur/bestuurder van Stichting Amaliazorg. Hij is sinds oktober 2012 aan Amaliazorg verbonden. Jack Thiadens is door de Raad van Toezicht benoemd als interim bestuurder.

Per 1 april 2019 stopt Peter Tijssen als directeur/bestuurder van Stichting Amaliazorg. Hij is sinds oktober 2012 aan Amaliazorg verbonden. 

Peter Tijssen over zijn aankomende vertrek: “Ik heb de functie van directeur/bestuurder met veel plezier vervuld. Ik ga de komende jaren mijn energie verdelen over verschillende activiteiten. Iets dat ik me eerder al had voorgenomen en waar ik nu de tijd voor krijg.”

De Raad van Toezicht is dankbaar voor de resultaten die Amaliazorg in de bestuursperiode van Peter Tijssen heeft behaald. Zo verwierf Amaliazorg onder meer de Perspekt Gouden Keurmerken voor alle locaties en werd het belevingsgericht groepswonen geïntroduceerd. De Raad van Toezicht dankt Peter Tijssen voor zijn inzet en wenst hem alle goeds toe met zijn verdere toekomstplannen.

Jack Thiadens is door de Raad van Toezicht benoemd als interim bestuurder. Jack is een ervaren bestuurder in de zorg en is voortvarend aan de slag gegaan bij Amaliazorg.