Werken in de zorg, menselijk geluk staat voorop

Sta je altijd met een glimlach op? Dan heb je al een voorsprong als je een baan zoekt in de zorg. Amaliazorg is een professionele zorgorganisatie waarbinnen menselijk geluk voorop staat en als je dat al in je hebt, is dat mooi meegenomen!

We zijn, zoals je misschien al ontdekt hebt, gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor ouderen met dementie. We onderscheiden ons door op een zeer belevingsgerichte manier met bewoners bezig te zijn. Zo kunnen wij hun leven kleur blijven geven. Dit betekent dat we van onze medewerkers vragen om de omgeving van de bewoner zo in te richten dat deze herkenbaar is en aanvoelt als thuis. Graag zorgen voor anderen, tijd nemen voor een glimlach en je kunnen inleven zijn belangrijke eigenschappen. Als je werkt bij Amaliazorg werk je vanuit de gedachte dat de bewoner altijd centraal staat.

Vacatures

Amaliazorg heeft regelmatig vacatures voor nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiair(e)s. Is zorgen voor anderen jouw tweede natuur? En ben je een echte duizendpoot? Dan ben je bij Amaliazorg aan het juiste adres. Wij hebben vijf locaties in Noord-Brabant. Je kunt ons vinden in Oisterwijk, Oirschot, Asten en Mariaheide. 

Meteen naar onze vacatures/stages/leerplaatsen/vrijwilligerswerk »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vier keer per jaar versturen wij naar geïntereseerden een nieuwsbrief met nieuwtjes over Amaliazorg en een vacature-update. Wil je deze graa ontvangen? Meld je dan aan:

Velden met zijn verplicht

Je gaat ons persoonsgegevens verstrekken. Hoe we hier mee omgaan kun je lezen in onze privacyverklaring

Vragen

Als je reageert op een van onze vacatures, dan kom je vanzelf in contact met onze recruiter. Maar je kunt ook zelf contact opnemen. Misschien heb je wel een vraag over werken bij Amaliazorg. We beantwoorden je vraag graag. Je kunt bellen naar 0499 365959 en vragen naar de recruiter of mailen naar sollicitaties@amaliazorg.nl.

Vacature-alert

Wil jij een seintje krijgen als jouw ideale vacature bij Amaliazorg online staat? Schrijf je dan hier in voor onze vacature-alert. Handig, want je wilt niets missen natuurlijk.

Velden met zijn verplicht

Je gaat ons persoonsgegevens verstrekken. Hoe we hier mee omgaan kun je lezen in onze privacyverklaring.

Fijne momenten zitten in de kleine dingen

Fijne momenten zitten in de kleine dingen

“De keuze om te werken met ouderen met dementie komt uit mijn hart. De ouderenzorg ligt me gewoon. Ik wil mensen helpen waar het nog kan, dat kan bij Amaliazorg.", vertelt Jojanneke Himpens (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende IG bij Amaliazorg Kempenhaeve). 

Samen leven kleur geven

Dat is waar we bij Amaliazorg elke dag mee bezig zijn. Maar hoe doe je dat? Dat kan al met een klein gebaar waardoor je een glimlach op het gezicht van een bewoner tovert of waardoor je een bewoner ziet genieten. Het heeft te maken met warme aandacht, zinvolle bezigheden, thuis voelen, jezelf kunnen zijn, erkenning krijgen en van betekenis zijn. Daar willen we om bekend staan.

Ga op zoek naar wat of wie het leven van een bewoner kleur geeft. We willen ook jouw werk kleur geven. Laat ons weten wat jouw werk kleur geeft en bespreek dit ook met je collega's. Want jouw werkgeluk vertaalt zich door in het welzijn van de bewoners.

Amaliazorg samen leven kleur geven