Werken in de zorg

Sta je altijd met een glimlach op? Dan heb je al een voorsprong als je een baan zoekt in de zorg. Amaliazorg is een professionele zorgorganisatie waarbinnen menselijk geluk voorop staat en als je dat al in je hebt, is dat mooi meegenomen!

We zijn, zoals je misschien al ontdekt hebt, gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor ouderen met dementie. We onderscheiden ons door op een zeer belevingsgerichte manier met bewoners bezig te zijn. Zo kunnen wij hen leven kleur blijven geven. Dit betekent dat we van onze medewerkers vragen om de omgeving van de bewoner zo in te richten dat deze herkenbaar is en aanvoelt als thuis. Graag zorgen voor anderen, tijd nemen voor een glimlach en je kunnen inleven zijn belangrijke eigenschappen. Als je werkt bij Amaliazorg werk je vanuit de gedachte dat de bewoner altijd centraal staat. 

Vacatures
Amaliazorg heeft regelmatig vacatures voor nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiair(e)s. Is zorgen voor anderen jouw tweede natuur? En ben je een echte duizendpoot? Dan ben je bij Amaliazorg aan het juiste adres. Wij hebben vijf locaties in Noord-Brabant. Je kunt ons vinden in Oisterwijk, Oirschot, Asten en Mariaheide. 

Meteen naar onze vacatures/stage/leerplaatsen/vrijwilligerswerk┬╗

Mara (23) vertelt waarom zij bij Amaliazorg werkt

Mara (23) vertelt waarom zij bij Amaliazorg werkt