Welkom bij verpleeghuis Van Haarenstaete

Van Haarenstaete in Mariaheide is een verpleeghuis dat gevestigd is in een monumentaal pand. Van Haarenstaete in Mariaheide onderscheidt zich met name door de kleinschaligheid van veel andere verpleegcentra. Zowel het hele gebouw is klein en intiem, maar bovenal de wooneenheden werken echt kleinschalig, waardoor bewoners zich al heel snel op hun gemak voelen. Daarbij straalt Van Haarenstaete overal rust uit. Van Haarenstaete in Mariaheide beschikt over:

  • 30 plaatsen voor psychogeriatrische (verpleeghuis)bewoners;
  • Vier appartementen waarin zorg geboden wordt.

Van Haarenstaete onderscheidt zich van veel andere verpleegcentra door het aanbieden van kwalitatieve en kleinschalige zorg aan ouderen. Niet alleen de locatie is bijzonder, ook de sfeer in huis en de warme zorg die wij bieden. Belevingsgerichte zorg en welzijn zijn onze speerpunten. Wij vinden het van belang dat de mens centraal staat en zoveel mogelijk hun eigen gewoontes en wensen kunnen blijven houden. In een veilige en rustige omgeving waar welzijn en het geluk van de mens voorop staan.

Van Haarenstaete is voorzien van een winkel, pedicure, kapper en een Grand Café.  Het Grand Café van Van Haarenstaete biedt eveneens ruimte voor ontvangst van familie, vrienden en kennissen. Ook vinden er regelmatig recreatieve en educatieve activiteiten plaats. Van Haarenstaete beschikt over een mooi ingerichte binnenplaats en een tuin waar mensen kunnen wandelen.

Het dorp Mariaheide waar verpleeghuis Van Haarenstaete is gevestigd bevindt zich nabij Erp, Uden, Veghel, Vorstenbosch en Zijtaart. Lees meer over de omgeving

Kerstmarkt bij Van Haarenstaete

Kerstmarkt bij Van Haarenstaete

Kom op zaterdag 8 december tussen 10.30 en 16.00 uur naar ons Grand Café (Pastoor van Haarenstraat 44 in Mariaheide). Er is dan van alles te beleven en te proeven tijdens de kerstmarkt. 

De toegang is gratis, maar wij stellen het op prijs als u iets koopt. U steunt dan direct een goed doel. Want de opbrengst komt geheel ten goede aan welzijnsactiviteiten voor de bewoners van Van Haarenstaete.

Wilt u een rondleiding?

Neem eens een kijkje op Van Haarenstaete. U kunt dan al uw vragen stellen en een indruk krijgen van de locatie. We ontvangen u graag.

Neem contact op met het cliëntservicebureau.

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Deel uw ervaring met Amaliazorg Van Haarenstaete en help zo anderen met kiezen.