Welkom bij verpleeghuis Amaliazorg Van Haarenstaete in Mariaheide

Van Haarenstaete in Mariaheide is een verpleeghuis dat gevestigd is in een monumentaal pand. Van Haarenstaete onderscheidt zich met name door de kleinschaligheid van veel andere verpleegcentra. Zowel het hele gebouw is klein en intiem, maar bovenal de wooneenheden werken echt belevingsgericht, waardoor bewoners zich al heel snel op hun gemak voelen. Daarbij straalt Van Haarenstaete overal rust uit. Van Haarenstaete in Mariaheide beschikt over:

Van Haarenstaete onderscheidt zich van veel andere verpleegcentra door het aanbieden van kwalitatieve, belevingsgerichte zorg aan ouderen. Niet alleen de locatie is bijzonder, ook de sfeer in huis en de warme zorg die wij bieden. Belevingsgerichte zorg en welzijn zijn onze speerpunten. Wij vinden het van belang dat de mens centraal staat en zoveel mogelijk hun eigen gewoontes en wensen kunnen blijven houden. In een veilige en rustige omgeving waar welzijn en het geluk van de mens voorop staan. Er is een veilige loopruimte in de grote tuin en ook in het huis is volop beweegruimte met belevingsgerichte hoekjes waar bewoners wat te doen en te kijken hebben.

Van Haarenstaete is voorzien van een winkel, pedicure, kapper en een Grand Café. Het Grand Café van Van Haarenstaete biedt eveneens ruimte voor ontvangst van familie, vrienden en kennissen. Ook vinden er regelmatig recreatieve en educatieve activiteiten plaats. Van Haarenstaete beschikt over een mooi ingerichte binnenplaats en een tuin waar mensen kunnen wandelen.

Het dorp Mariaheide waar verpleeghuis Van Haarenstaete is gevestigd bevindt zich nabij Erp, Uden, Veghel, Vorstenbosch en Zijtaart. Lees meer over de omgeving.

Deze unieke, kleinschalige locatie van Amaliazorg biedt met een groot hart en veel warmte zorg aan bewoners. Dag in dag uit staan onze medewerkers klaar om het bewoners zo veel mogelijk naar de zin te maken. Ze werken vanuit een prachtige locatie met veel groen, en met een fijne sfeer waar een ieder zich welkom voelt. Hebt u vragen of wilt u zich oriënteren? Neem dan contact op met het cliëntservicebureau.

Van Haarenstaete
Pastoor van Haarenstraat 44
5464 VH Mariaheide
0413 346868

Wilt u een rondleiding?

Neem eens een kijkje op Van Haarenstaete. U kunt dan al uw vragen stellen en een indruk krijgen van de locatie. We ontvangen u graag.

Neem contact op met het cliëntservicebureau.

Een kijkje nemen bij Van Haarenstaete

Een kijkje nemen bij Van Haarenstaete

Kijkje in de prachtige omgeving van Van Haarenstaete

Kijkje in de prachtige omgeving van Van Haarenstaete