Wonen in Mariaheide

Van Haarenstaete is gevestigd in Veghel (gemeente Meierijstad) in het kleine dorp Mariaheide. De bijna 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar.

In het gastvrije dorp is Amaliazorg locatie Van Haarenstaete sinds 2009 gevestigd in het voormalige Sint Nicolaasklooster in het hart van het dorp. Het voormalige klooster is omgebouwd tot een modern woonzorgcentrum met échte aandacht voor mensen. Het monumentale pand van waaruit Amaliazorg in Mariaheide zorg biedt, draagt bij aan het bijzondere karakter van Amaliazorg dat zich het beste laat omschrijven als een warm welkom voor iedereen. Dit warme welkom past ook bij de gemoedelijke sfeer van het dorp. Mariaheide bevindt zich tussen Uden en Veghel en heeft een actief verenigingsleven. Op locatie Van Haarenstaete zijn veel mensen uit Mariaheide actief als medewerker of vrijwilliger, om als maatje leuke dingen te doen met de bewoners of om mee te helpen op de woongroepen.

Kijk voor meer informatie over Mariaheide op de volgende websites:

Vrijwilliger worden?

Amaliazorg is regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vind jij het leuk mensen te helpen? Dan ben je bij Amaliazorg aan het juiste adres.