Welkom bij woonzorgcentrum Kempenhaeve

Woonzorgcentrum en verpleeghuis Kempenhaeve in Oirschot is gesitueerd in een prachtige monumentaal gebouw dat is onderworpen aan een ingrijpende bouwkundige aanpassing. Dit woonzorgcentrum voor ouderen in het centrum van Oirschot beschikt over:

Kempenhaeve in Oirschot is gelegen in een rustige omgeving met veel groen rondom en voorzien van een winkel, een recreatiezaal, een restaurant / grand café, kapel / stilteruimte, kapper, pedicure en een informatieloket. Eveneens biedt Kempenhaeve in Oirschot ruimte voor ontvangst van familie, vrienden en kennissen. Ook vinden er regelmatig recreatieve en educatieve activiteiten plaats. De gemeente Oirschot waar verpleeghuis Kempenhaeve is gevestigd bevindt zich nabij Best, Spoordonk, Middelbeers, Oostelbeers en Westelbeers. Lees meer over de omgeving.

Wat eten we vandaag?

Iedere middag kunt u bij Kempenhaeve terecht voor een heerlijke en voedzame warme maaltijd. Neem contact op met de receptie voor het dagmenu via 0499-365959. Hebt u een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. Wij houden hier dan rekening mee. U kunt voor 09.30 uur online een tafel reserveren of telefonisch via 0499 - 365959.

Wilt u een rondleiding?

Neem eens een kijkje op Kempenhaeve. U kunt dan al uw vragen stellen en een indruk krijgen van de locatie. We ontvangen u graag.

Neem contact op met de Coördinator Zorg van Kempenhaeve om een rondleiding in te plannen.

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Deel uw ervaring met Amaliazorg Kempenhaeve en help zo anderen met kiezen.