Welkom bij Amaliazorg Kempenhaeve in Oirschot

Woonzorgcentrum en verpleeghuis Kempenhaeve in Oirschot is gevestigd in een prachtige monumentaal gebouw. Bij dit woonzorgcentrum voor ouderen in het centrum van Oirschot kunt u terecht voor:

Kempenhaeve in Oirschot is gelegen in een rustige omgeving met veel groen rondom en voorzien van een winkel, een recreatiezaal, een restaurant, kapel / stilteruimte, kapper en een pedicure. Eveneens biedt Kempenhaeve in Oirschot ruimte voor ontvangst van familie, vrienden en kennissen. Ook vinden er regelmatig recreatieve en educatieve activiteiten plaats. 

De gemeente Oirschot waar verpleeghuis Kempenhaeve is gevestigd bevindt zich nabij Best, Spoordonk, Middelbeers, Oostelbeers en Westelbeers. Lees meer over de omgeving.

Kempenhaeve
Koestraat 37 
5688 AG Oirschot
0499 365959 

Binnen kijken bij Kempenhaeve

Binnen kijken bij Kempenhaeve

Wilt u een rondleiding?

Neem eens een kijkje op Kempenhaeve. U kunt dan al uw vragen stellen en een indruk krijgen van de locatie. We ontvangen u graag.

Neem contact op met het cliëntservicebureau van Amaliazorg om een rondleiding in te plannen.

Genieten van lekker eten

Iedere middag kunt u bij Kempenhaeve terecht voor een heerlijke en voedzame warme maaltijd. Neem contact op met de receptie via 0499-365959 om te reserveren. Hebt u een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. Wij houden hier dan rekening mee. 

Een kijkje bij Amaliazorg Kempenhaeve

Een kijkje bij Amaliazorg Kempenhaeve