Dagelijks kunt u bij ons terecht voor een warme maaltijd

Houdt u van lekker eten en wilt u een voedzame maaltijd? Kom dan eten in het restaurant van Amaliazorg Kempenhaeve in Oirschot. Daar kunnen senioren dagelijks genieten van een heerlijke warme maaltijd. Wij kennen een grote variatie in het menu.

Eten wat de pot schaft voor 65-plussers

Omdat samen eten gezelliger is. Daarom kunt u iedere dag in het restaurant bij Amaliazorg komen eten. Samen met andere 65-plussers combineert u het eten van een gezonde maaltijd met een gezellig praatje tijdens het eten. Wij serveren de maaltijd om 12.30 uur 's middags. 

Elke dag: driegangen menu voor € 12,70
Soep, een hoofgerecht en een toetje. Daarvoor kunt u elke dag aanschuiven. Wat het menu is blijft een verrassing. U eet wat de pot schaft voor € 12,70.

Aanmelden?

  • Maandag tot en met vrijdag: op dezelfde dag voor 9:00 's morgens.
  • Zaterdag, zondag en feestdagen: op de vrijdag ervoor, voor 12:00 uur. 

U kunt zich aanmelden bij de receptie van Kempenhaeve (0499 365959). Ze beantwoorden ook graag uw vragen. Heeft u een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. Wij houden hier dan rekening mee. 

Bent u een regelmatige bezoeker van het restaurant? Dan kunt u een contract afsluiten en ontvangt u eens per maand de rekening. Overige betalingen contant of met pin in het restaurant.

*Prijswijzigingen onder voorbehoud

Genieten van lekker eten

Iedere middag kunt u bij Kempenhaeve terecht voor een heerlijke en voedzame warme maaltijd. Neem contact op met de receptie via 0499-365959 om te reserveren. Hebt u een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. Wij houden hier dan rekening mee.