Welkom bij woonzorgcentrum Amaliazorg Catharinenberg | Oisterwijk

In woonzorgcentrum Catharinenberg in Oisterwijk bieden wij een warm welkom voor:

  • mensen met dementie waarvoor thuis wonen niet meer gaat. Zij zijn welkom in één van de belevingsgerichte woongroepen voor mensen met dementie waar iedere bewoner een eigen kamer heeft;
  • thuiswonende ouderen, soms met dementie die op zoek zijn naar een combinatie van dagbesteding en ontspanning. Zij kunnen terecht bij de dagactiviteiten;
  • iedereen die wil genieten van een heerlijke warme maaltijd in ons restaurant.

Maar in woonzorgcentrum Catharinenberg gebeurt veel meer dan alleen het leveren van zorg. Zo zijn er diverse faciliteiten zoals een winkeltje, een kapsalon, een restaurant, een recreatiezaal en een pedicure. Ook vinden er regelmatig recreatieve en educatieve activiteiten plaats. Catharinenberg in Oisterwijk beschikt over een hele mooie ruime tuin waarin een wandeling gemaakt kan worden en waarin u ook rustig kunt genieten op verschillende zitplaatsen.

Al onze medewerkers zorgen met een warm hart voor de bewoners en gasten van de dagverzorging. Of het nu de bewoners zijn van onze belevingsgerichte woongroepen, de klanten van het restaurant of de bezoekers van de dagopvang. Wij doen ons uiterste best om het hen naar de zin te maken en een hoge kwaliteit van zorg, wonen en welzijn te leveren. Daarnaast hebben wij het voorrecht om vanuit een prachtige locatie te werken, gelegen in het groen met een vriendelijke en huiselijke uitstraling!

Catharinenberg
Poirtersstraat 3
5061 BG Oisterwijk
013 5294999 

Binnenkijken bij Catharinenberg in Oisterwijk

Binnenkijken bij Catharinenberg in Oisterwijk

Binnenkijken bij Catharinenberg in Oisterwijk

Binnenkijken bij Catharinenberg in Oisterwijk

Een vraag voor de cliëntenraad?

De cliëntenraad van Amaliazorg behartigt de gemeenschappelijke belangen van de bewoners. Zij worden vaak vertegenwoordigd door familieleden of andere vertegenwoordigers. Zo wordt het belang van de bewoners ook vanuit uw oogpunt gehoord en meegenomen in geval van belangrijke wijzigingen. Bij een aantal belangrijke wijzigingen heeft de cliëntenraad zelfs instemmingsrecht. Hebt u een vraag voor de cliëntenraad of wilt u meer weten over de samenstelling?

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Amaliazorg staat al drie jaar op rij in de landelijke top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen. Lees de ervaringen en waarderingen van anderen die wij kregen.