Welkom bij woonzorgcentrum Catharinenberg

In woonzorgcentrum Catharinenberg in Oisterwijk bieden wij een warm welkom voor:

  • verpleging in één van de kleinschalige wooneenheden voor mensen met dementie;
  • wonen bij Amalia Thuis; een bijzondere, vrije vorm van wonen met zorg
  • dagactiviteiten (een combinatie van dagbesteding en ontspanning) voor thuiswonende, soms dementerende ouderen;
  • het genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant;
  • diensten in het kader van zorg thuis zoals verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp of hulp van onze technische dienst, maaltijdservice en alarmering.

Maar in woonzorgcentrum Catharinenberg gebeurt veel meer dan alleen het leveren van zorg. Zo is er een winkeltje, een kapsalon, een restaurant, een recreatiezaal, een pedicure en een informatieloket. Ook vinden er regelmatig recreatieve en educatieve activiteiten plaats. Catharinenberg in Oisterwijk beschikt over een hele mooie ruime tuin waarin een wandeling gemaakt kan worden en waarin men ook rustig kan genieten op verschillende zitplaatsen. Bekijk restaurant Catherinenberg in Oisterwijk.

Naast de zorg- en dienstverlening in het woonzorgcentrum, richten wij ons ook op de zelfstandig wonende senioren die in de appartementen rondom Catharinenberg wonen. Het uitgangspunt hierbij is het ondersteunen van de zelfstandigheid.

Bekijk de locatiebrochure van Catharinenberg hier »

Wat eten we vandaag?

Iedere middag kunt u bij Catharinenberg terecht voor een heerlijke en voedzame warme maaltijd. Neem contact op met de receptie voor het dagmenu via 013-5294999. Hebt u een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. Wij houden hier dan rekening mee.

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Deel uw ervaring met Amaliazorg Catharinenberg en help zo anderen met kiezen.