Welkom bij woonzorgcentrum Catharinenberg

In woonzorgcentrum Catharinenberg in Oisterwijk bieden wij een warm welkom voor:

  • mensen met dementie waarvoor thuis wonen niet meer gaat. Zij zijn welkom in één van de belevingsgerichte woongroepen voor mensen met dementie waar iedere bewoner een eigen kamer heeft;
  • thuiswonende ouderen, soms met dementie die op zoek zijn naar een combinatie van dagbesteding en ontspanning. Zij kunnen terecht bij de dagactiviteiten;
  • iedereen die wil genieten van een heerlijke warme maaltijd in ons restaurant.

Maar in woonzorgcentrum Catharinenberg gebeurt veel meer dan alleen het leveren van zorg. Zo zijn er diverse faciliteiten zoals een winkeltje, een kapsalon, een restaurant, een recreatiezaal en een pedicure. Ook vinden er regelmatig recreatieve en educatieve activiteiten plaats. Catharinenberg in Oisterwijk beschikt over een hele mooie ruime tuin waarin een wandeling gemaakt kan worden en waarin u ook rustig kunt genieten op verschillende zitplaatsen.

Al onze medewerkers zorgen met een warm hart voor de bewoners en gasten van de dagverzorging. Of het nu de bewoners zijn van onze belevingsgerichte woongroepen, de klanten van het restaurant of de bezoekers van de dagopvang. Wij doen ons uiterste best om het hen naar de zin te maken en een hoge kwaliteit van zorg, wonen en welzijn te leveren. Daarnaast hebben wij het voorrecht om vanuit een prachtige locatie te werken, gelegen in het groen met een vriendelijke en huiselijke uitstraling!

Catharinenberg
Poirtersstraat 3
5061 BG Oisterwijk
013 5294999 

Binnenkijken bij Catharinenberg in Oisterwijk

Binnenkijken bij Catharinenberg in Oisterwijk

Welzijnsactiviteiten

Maandelijks heeft Catharinenberg een activiteitenprogramma met daarin wisselende en vaste activiteiten. Deelname is voor bewoners, maar ook voor oudere inwoners van Oisterwijk en de bewoners van de rondom liggende appartementen.

Activiteitenprogramma maart 2020 » 

Praat mee in de cliëntenraad

De cliëntenraad van Amaliazorg behartigt de gemeenschappelijke belangen van de bewoners. Zij worden vaak vertegenwoordigd door familieleden of andere vertegenwoordigers. Zo wordt het belang van de bewoners ook vanuit uw oogpunt gehoord en meegenomen in geval van belangrijke wijzigingen. Bij een aantal belangrijke wijzigingen heeft de cliëntenraad zelfs instemmingsrecht. Wilt u uw stem laten horen en lid worden van de cliëntenraad of meer weten?

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Deel uw ervaring met Amaliazorg Catharinenberg en help zo anderen met kiezen.