Dagelijks kunt u bij ons terecht voor een warme maaltijd

Houdt u van lekker eten en wilt u een voedzame maaltijd? Kom dan eten in het restaurant van Catharinenberg. In het restaurant van Amaliazorg in Oisterwijk kunnen ouderen dagelijks genieten van een heerlijke warme maaltijd. Het dagmenu dat wordt aangeboden bestaat uit drie gangen. Wij kennen een grote variatie in het menu.

Kortom: genieten van lekker eten. Van maandag tot en met zondag kunt u een warme maaltijd nuttigen. U kunt alle dagen komen, maar ook een of meerdere dagen in de week of af en toe. Kom gezellig bij ons langs.

De warme maaltijd serveren wij dagelijks om 12.30 uur. De prijs van dit driegangen dagmenu is € 12,70* per persoon.

Reserveren

Wanneer u ons op vrijdag vóór 9.30 laat weten wanneer u in de aankomende week wilt komen eten, dan bent u van harte welkom! Dit kan telefonisch bij de receptie van Catharinenberg via 013 - 5294999. Heeft u een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. Wij houden hier dan rekening mee. 

 

Menu:

            

Bent u een regelmatige bezoeker van het restaurant? Dan kunt u een contract afsluiten en ontvangt u eens per maand de rekening. Overige betalingen contant of met pin in het restaurant.

*Prijswijzigingen onder voorbehoud

Genieten van lekker eten

U bent dagelijks van harte welkom in ons restaurant voor een warme maaltijd. U kunt uw reservering doorgeven via 013 5294999.