Amaliazorg als werkgever

Amaliazorg is een organisatie die volop in beweging is. De ontwikkelingen in de zorg staan nooit stil. We zoeken voor nu en de toekomst medewerkers die met ons meebewegen en meedenken. Enthousiaste mensen die belevingsgericht werken in de genen hebben zitten. Naast een leuke baan bieden we volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden. En, typisch Amaliazorg; we doen het samen.

Arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers werken op basis van de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg). Deze cao biedt goede arbeidsvoorwaarden zoals een structurele eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke aanvullende ziektekostenregeling en een goede pensioenregeling van PGGM.  

Werkgeluk

Binnen Amaliazorg staat samen het leven kleur geven voorop. We willen ook jouw werk kleur geven. Daarom hebben we aandacht voor jouw wensen, behoeftes en ambities. We zijn ervan overtuigd dat jouw werkgeluk zich doorvertaald in het geluk van onze bewoners. Werken bij Amaliazorg. Zo leuk dat je vergeet dat je aan 't werk bent!

Amalia Vitalia

Om de vitaliteit te ondersteunen, hebben we het programma Amalia Vitalia. Dat is een programma boordevol vitaliteitsactiviteiten zoals een training mindfullness, coaching in de privé- en werkbalans, een speciale lichtbril om beter te slapen, hulp bij overgangsklachten, een training Rouw in stilte, een online training (W)eet je gezond en veel meer. Elk jaren kunnen medewerkers kiezen uit een activiteit die goed is voor de vitaliteit. Dat is goed als je je al vitaal voelt, maar ook als je wel wat extra vitaliteit kunt gebruiken. Amaliazorg betaalt de activiteit die jij kiest. Want wij geloven dat medewerkers fijner werken als ze lekker in hun vel zitten. En daar profiteren de bewoners weer van.

Waarden

Bij Amaliazorg hebben we samen bepaald wat we belangrijk vinden in ons doen en laten. We vinden het belangrijk om belevingsgericht te handelen. Dit betekent dat het belevingsgericht werken door de aderen stroomt van al onze medewerkers en vrijwilligers. Zij zijn zich bewust van hun handelen en de invloed die dat heeft op het welbevinden van bewoners, collega's, vrijwilligers en familie. We zijn hier scherp op door te werken via onze kernwaarden: professioneel, aandacht, respect en samenwerken

Medezeggenschap

Amaliazorg heeft een gemotiveerde ondernemingsraad. De ondernemingsraad praat mee over het beleid en de bedrijfsvoering van Amaliazorg en behartigt in goed overleg met de bestuurder de belangen van de medewerkers. De ondernemingsraad heeft advies- en instemmingsrecht en maakt regelmatig gebruik van scholing om de ontwikkelingen binnen de sector goed te kunnen volgen.

Personeelsvereniging

Elke locatie (behalve Blijendaal) heeft een personeelsvereniging. Voor een klein bedrag per maand ben je lid en kun je meedoen met leuke activiteiten. 

Contact

Wil je meer informatie over werken bij ons, over onze vacatures, stages of leerplaatsen? Bel of mail dan met ons via 0499 365959 (vraag naar de afdeling HRM) of mail naar werkenbij@amaliazorg.nl.

Kleur: een lied voor alle medewerkers van Amaliazorg

Kleur: een lied voor alle medewerkers van Amaliazorg

Vacature-alert

Wil jij een seintje krijgen als jouw ideale vacature bij Amaliazorg online staat? Schrijf je dan hier in voor onze vacature-alert. Handig, want je wilt niets missen natuurlijk.

Velden met zijn verplicht

Je gaat ons persoonsgegevens verstrekken. Hoe we hier mee omgaan kun je lezen in onze privacyverklaring.