Amaliazorg als werkgever

Amaliazorg is een organisatie die volop in beweging is. De ontwikkelingen in de zorg staan nooit stil. We zoeken voor nu en de toekomst medewerkers die met ons meebewegen en meedenken. Enthousiaste mensen die belevingsgericht werken in de genen hebben zitten. Naast een leuke baan bieden we volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden. En, typisch Amaliazorg; we doen het samen.

Arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers werken op basis van de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg). Deze cao biedt goede arbeidsvoorwaarden zoals een structurele eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke ziektekostenregeling en een goede pensioenregeling van PGGM.  

Werkgeluk

Binnen Amaliazorg staat samen het leven kleur geven voorop. We willen ook jouw werk kleur geven. Daarom hebben we aandacht voor jouw wensen, behoeftes en ambities. We zijn ervan overtuigd dat jouw werkgeluk zich doorvertaald in het geluk van onze bewoners. Werken bij Amaliazorg. Zo leuk dat je vergeet dat je aan 't werk bent!

Waarden

Bij Amaliazorg hebben we samen bepaald wat we belangrijk vinden in ons doen en laten. We vinden het belangrijk om belevingsgericht te handelen. Dit betekent dat het belevingsgericht werken door de aderen stroomt van al onze medewerkers en vrijwilligers. Zij zijn zich bewust van hun handelen en de invloed die dat heeft op het welbevinden van bewoners, collega's, vrijwilligers en familie. We zijn hier scherp op door te werken via onze kernwaarden: professioneel, aandacht, respect en samenwerken

Medezeggenschap 

Amaliazorg heeft een gemotiveerde ondernemingsraad. De ondernemingsraad praat mee over het beleid en de bedrijfsvoering van Amaliazorg en behartigt in goed overleg met de bestuurder de belangen van de medewerkers. De ondernemingsraad heeft advies- en instemmingsrecht en maakt regelmatig gebruik van scholing om de ontwikkelingen binnen de sector goed te kunnen volgen.

Contact

Wil je meer informatie over werken bij ons, over onze vacatures, stages of leerplaatsen? Bel of mail dan met ons via 0499 365959 (vraag naar de afdeling PO&O) of mail naar werkenbij@amaliazorg.nl.

Kleur: een lied voor alle medewerkers van Amaliazorg

Kleur: een lied voor alle medewerkers van Amaliazorg

Samen leven kleur geven

Dat is waar we bij Amaliazorg elke dag mee bezig zijn. Maar hoe doe je dat? Dat kan al met een klein gebaar waardoor je een glimlach op het gezicht van een bewoner tovert of waardoor je een bewoner ziet genieten. Het heeft te maken met warme aandacht, zinvolle bezigheden, thuis voelen, jezelf kunnen zijn, erkenning krijgen en van betekenis zijn. Daar willen we om bekend staan.

Ga op zoek naar wat of wie het leven van een bewoner kleur geeft. We willen ook jouw werk kleur geven. Laat ons weten wat jouw werk kleur geeft en bespreek dit ook met je collega's. Want jouw werkgeluk vertaalt zich door in het welzijn van de bewoners.

Amaliazorg samen leven kleur geven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vier keer per jaar versturen wij naar geïntereseerden een nieuwsbrief met nieuwtjes over Amaliazorg en een vacature-update. Wil je deze graa ontvangen? Meld je dan aan:

Velden met zijn verplicht

Je gaat ons persoonsgegevens verstrekken. Hoe we hier mee omgaan kun je lezen in onze privacyverklaring