Welkom bij woonzorgcentrum Hof van Bluyssen

Woonzorgcentrum Amaliazorg Hof van Bluyssen is gevestigd op een prachtige locatie in het centrum van Asten. Het beschikt over:

Woonzorgcentrum Hof van Bluyssen in Asten is voorzien van een winkel, een recreatiezaal, een restaurant, kapel / stille ruimte, kapper, pedicure en een informatieloket. Eveneens biedt Hof van Bluyssen ruimte voor ontvangst van familie, vrienden en kennissen. Ook vinden er regelmatig recreatieve en educatieve activiteiten plaats. Bekijk de mogelijkheden van het restaurant van Hof van Bluyssen in Asten.

Deze prachtige locatie in Asten beschikt over een hele mooie ruime tuin waar u een wandeling kunt maken en ook rustig kunt genieten op verschillende zitplaatsen.

Kerstmarkt bij Hof van Bluyssen

Kerstmarkt bij Hof van Bluyssen

Kom op zaterdag 15 december tussen 14.00 en 18.00 uur naar Hof van Bluyssen (Wilhelminastraat 29 in Asten). Er is dan van alles te beleven, te proeven en te koop tijdens de kerstmarkt. 

De toegang is gratis, maar als u wat koopt, dan steunt u daarmee direct een goed doel. Want de opbrengst komt geheel ten goede aan de aanschaf van een belevenistafel voor bewoners van Hof van Bluyssen.

Wat eten we vandaag?

Iedere dag kunt u bij Hof van Bluyssen terecht voor een heerlijke en voedzame warme maaltijd. Neem contact op met de receptie voor het dagmenu via 0493-328444. Hebt u een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. Wij houden hier dan rekening mee.

Welzijnsactiviteiten

Bij Amaliazorg is nadrukkelijk aandacht voor het welzijn van bewoners en cliënten. 

Hof van Bluyssen biedt een breed en gevarieerd aanbod activiteiten aan clienten wonend in het verzorgingshuis, verpleeghuis en thuiswonende ouderen.

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Deel uw ervaring met Amaliazorg Hof van Bluyssen en help zo anderen met kiezen.