Faciliteiten

Amaliazorg Hof van Bluyssen biedt verschillende faciliteiten aan waar bewoners van het woonzorgcentrum, de zorgappartementen of op aanvraag, inwoners uit het dorp gebruik van kunnen maken.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u zich aanmelden, dan kunt u, indien u al bij ons bekend bent, contact opnemen met uw contactpersoon. Bent u nog niet bekend bij Amaliazorg, dan kunt een aanvraag indienen bij de locatiemanager. Deze neemt contact met u op om een afspraak te maken om de gewenste hulp te bepalen en eventueel een aanvangsdatum vast te stellen.

Kapsalon en pedicure

In Hof van Bluyssen is zowel een kapsalon als een pedicure gevestigd. Dit zijn zelfstandige beroepsbeoefenaars die niet in dienst zijn van Amaliazorg, maar hier een ruimte huren om hun diensten aan te bieden. Deze mensen zijn bekend met de bewoners. Tegen betaling kunnen bewoners hiervan gebruik maken.

Kerkdiensten

Bewoners van Hof van Bluyssen kunnen op locatie kerkdiensten bijwonen in de kapel van de congregatie van de missiezusters Franciscanessen.

Linnenverzorging

Hof van Bluyssen beschikt over een professionele eigen wasserij waar uw was zorgvuldig wordt behandeld. Binnen onze wasserij werkt een beperkt aantal medewerkers, waardoor de betrokkenheid en zorgvuldigheid van onze medewerkers groot is. Uw was wordt met zorg gewassen, gevouwen en/of gestreken. Voor bewoners van het verpleeghuis verstrekt Amaliazorg bad- en beddengoed. Deze wordt gratis gewassen. Persoonsgebonden was kunnen wij, tegen betaling, voor u verzorgen in onze eigen wasserij. U krijgt hier meer informatie over bij uw verhuizing naar Amaliazorg. Inwoners van Asten kunnen ook gebruik maken van de wasserij. U brengt en haalt dan wel zelf uw was. Bekijk de tarieven. Heeft u vragen over onze linnenservice of wilt u zich aanmelden, kunt u contact opnemen met de coördinator facilitaire zaken via de receptie van Hof van Bluyssen, telefoon 0493 328444.

Restaurant

Het sfeervolle restaurant van Hof van Bluyssen is elke dag open. Hier kunnen bewoners met bezoekers terecht om iets te drinken, om gezellig te zitten of om een spelletje te doen. Bewoners kunnen daar gratis koffie of thee drinken, familie kan contant of met pin betalen. Andere drank of extraatjes zoals koek zijn voor eigen rekening. Bewoners kunnen er 's middags ook een warme maaltijd eten met familie en / of vrienden. De warme maaltijd is voor het gezelschap van de bewoner tegen betaling. Wilt u samen met een bewoner eten? Dan kunt u reserveren bij de receptie. Een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. U kunt hiervoor bellen met de receptie van Hof van Bluyssen (0493 328444). Ook als u geen bewoner bij Hof van Bluyssen kent, kunt u bij Hof van Bluyssen in Asten terecht voor een warme maaltijd.

Daarnaast is het mogelijk om een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid te vieren in ons restaurant in Asten. U bent van harte welkom om een zaal te huren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van Hof van Bluyssen (0493 328444).

Tuin

Rondom Hof van Bluyssen ligt een prachtige tuin waarvan bewoners en hun familieleden gebruik kunnen maken en genieten van de natuur. Er ligt een terras waar men in de zomer buiten kan zitten. Het restaurant van Hof van Bluyssen grenst aan de tuin zodat mensen in de zomer ook buiten kunnen eten of een kopje koffie kunnen drinken na een heerlijke wandeling door de tuin.

Winkeltje

In woonzorgcentrum Hof van Bluyssen is een winkeltje gevestigd waar u terecht kunt voor de primaire boodschappen zoals brood, zuivelproducten, versnaperingen en frisdrank. De winkel is dagelijks open van 9.30 tot 11.30 uur en is gesitueerd in het restaurant.

Welzijnsactiviteiten

Bij Amaliazorg is nadrukkelijk aandacht voor het welzijn van bewoners en gasten. Hof van Bluyssen biedt een breed en gevarieerd aanbod activiteiten aan bewoners en aan thuiswonende ouderen.