Verzorgingshuis

Hof van Bluyssen beschikt over 20 mooie verzorgingshuisappartementen. Elk appartement heeft een woonzitkamer met keukenblok, slaapkamer (gescheiden door een vouwwand), en een badkamer (totaal ca 45-48 m2).

Het appartement wordt niet gestoffeerd opgeleverd. U regelt zelf de stoffering en inrichting (overname is mogelijk). Om hier te kunnen wonen heeft u een zorgprofiel nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (ZZP VV 4 of hoger).

De maaltijden worden geserveerd in het restaurant. Als u dat wenst, kunt u de broodmaaltijd zelf verzorgen. Bij mooi weer kunt u ook op het terras eten, grenzend aan de tuin. Hof van Bluyssen is omgeven door een prachtige tuin die toegankelijk is voor bewoners en hun bezoekers. U kunt hier heerlijk wandelen of lekker buiten zitten.

Team verzorging en welzijn

Het verzorgingshuis heeft een vast team van medewerkers, waaronder verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden, die met u afspraken maken over de gewenste zorg en dienstverlening. Dit is mede afhankelijk van de omvang van uw zorgprofiel, van uw wensen en behoeften en van de mogelijke ondersteuning vanuit uw mantelzorgers.

Indien gewenst kan ons behandelteam aanvullende behandeling geven. Zorg is 24 uur per dag oproepbaar en beschikbaar. Er worden wekelijks diverse activiteiten aangeboden waaraan u kunt deelnemen. 

Welzijnsactiviteiten

Bij Amaliazorg is nadrukkelijk aandacht voor het welzijn van bewoners en gasten. Hof van Bluyssen biedt een breed en gevarieerd aanbod activiteiten aan bewoners en aan thuiswonende ouderen.