Genieten van lekker eten bij Hof van Bluyssen

Houdt u van lekker eten en wilt u een voedzame maaltijd? Kom dan eten in het restaurant van Hof van Bluyssen. In het restaurant van Amaliazorg in Asten kunnen ouderen dagelijks genieten van een heerlijke warme maaltijd. Het dagmenu dat wordt aangeboden bestaat uit drie gangen. Wij kennen een grote variatie in het menu.

Kortom: genieten van lekker eten. Van maandag tot en met zondag kunt u een warme maaltijd nuttigen. U kunt alle dagen komen, maar ook een of meerdere dagen in de week of af en toe. Kom gezellig bij ons langs. Alle gerechten worden op een huiselijke manier geserveerd aan mooi gedekte tafels in een rustige sfeer met uitzicht op de mooie kloostertuin. Bij mooi weer kunt u de maaltijd ook nuttigen op het terras.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 8.00 tot 20.00 uur. De middagmaaltijd serveren wij dagelijks tussen 12.15 en 13.15 uur. De avondmaaltijd tussen 17.30 en 18.30. U kunt zowel 's middags als 's avonds dineren. De prijs van het driegangen dagmenu is € 12,70* per persoon.

Reserveren

Wanneer u ons op vrijdag vóór 9.30 laat weten wanneer u in de aankomende week wilt komen eten, dan bent u van harte welkom! Dit kan telefonisch bij de receptie van Hof van Bluyssen via 0493 328444. Heeft u een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. Wij houden hier dan rekening mee. 

Bent u een regelmatige bezoeker van het restaurant? Dan kunt u een contract afsluiten en ontvangt u eens per maand de rekening. Overige betalingen contant of met pin in het restaurant.

*Prijswijzigingen onder voorbehoud

Genieten van lekker eten

Iedere dag kunt u bij Hof van Bluyssen terecht voor een heerlijke en voedzame warme maaltijd. Neem contact op met de receptie via 0493-328444 om te reserveren. Hebt u een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. Wij houden hier dan rekening mee.