Verzorging- & verpleeghuis Blijendaal

Blijendaal in Oirschot is van oorsprong een kloosterverzorgingshuis waarin zorg geboden wordt aan de zusters Karmelietessen.

Per 1 juni 2012 is locatie Blijendaal als laatste van de in totaal vijf locaties van Amaliazorg omgezet naar een BOPZ erkende instelling (wet Bijzondere Opnemingen in Psychiatrische Ziekenhuizen). Dit betekent dat in navolging van de andere Amaliazorg locaties Blijendaal nu naast verzorgingshuis ook verpleeghuiszorg biedt.

Blijendaal stelt zich hiermee meer open voor anderen. Uiteraard is het van belang voor het welzijn van de zusters en nieuwe cliënten, dat men zich voelt passen binnen de cultuur en de eigenheid van de locatie. De intentie is om de naast de gewenste zorg aandacht te blijven houden voor de eigenheid van Blijendaal en de Karmel.

Amaliazorg Blijendaal in Oirschot biedt verschillende faciliteiten aan waar de zusters van de Karmel of de bewoners van de kleinschalige woongroepen gebruik van kunnen maken. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen met de locatiemanager.

Wilt u een rondleiding?

Neem eens een kijkje op Blijendaal. U kunt dan al uw vragen stellen en een indruk krijgen van de locatie. We ontvangen u graag.

Neem contact op met het cliëntservicebureau om een rondleiding in te plannen.

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Deel uw ervaring met Amaliazorg Blijendaal en help zo anderen met kiezen.