Welkom bij woonzorgcentrum Amaliazorg Hof van Bluyssen | Asten

Woonzorgcentrum Amaliazorg Hof van Bluyssen is gevestigd op een prachtige locatie in het centrum van Asten. Het beschikt over:

Woonzorgcentrum Hof van Bluyssen in Asten biedt diverse faciliteiten zoals een winkel, een recreatiezaal, een restaurant, kapel / stilte ruimte, kapper en een pedicure. Eveneens biedt Hof van Bluyssen ruimte voor ontvangst van familie, vrienden en kennissen. Ook vinden er regelmatig recreatieve en educatieve activiteiten plaats. Bekijk de mogelijkheden van het restaurant van Hof van Bluyssen in Asten.

Deze prachtige locatie in Asten beschikt over een hele mooie tuin waar u een wandeling kunt maken en ook rustig kunt genieten op verschillende zitplaatsen.

In Hof van Bluyssen is ook huisartsenpraktijk de dokterspraktijk gehuisvest. Zeker voor bewoners in het verzorgingshuis kan dit een groot voordeel zijn.

Hof van Bluyssen
Wilhelminastraat 29
5721 KG Asten
0493 328444 

Een kijkje in de omgeving van Hof van Bluyssen

Een kijkje in de omgeving van Hof van Bluyssen

Welzijnsactiviteiten

Bij Amaliazorg is nadrukkelijk aandacht voor het welzijn van bewoners en gasten. Hof van Bluyssen biedt een breed en gevarieerd aanbod activiteiten aan bewoners en aan thuiswonende ouderen.

Een vraag voor de cliëntenraad?

De cliëntenraad van Amaliazorg behartigt de gemeenschappelijke belangen van de bewoners. Zij worden vaak vertegenwoordigd door familieleden of andere vertegenwoordigers. Zo wordt het belang van de bewoners ook vanuit uw oogpunt gehoord en meegenomen in geval van belangrijke wijzigingen. Bij een aantal belangrijke wijzigingen heeft de cliëntenraad zelfs instemmingsrecht. Hebt u een vraag voor de cliëntenraad of wilt u meer weten over de samenstelling?

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Amaliazorg staat al drie jaar op rij in de landelijke top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen. Lees de ervaringen en waarderingen van anderen die wij kregen.

Binnenkijken bij Hof van Bluyssen

Binnenkijken bij Hof van Bluyssen