Faciliteiten

Amaliazorg Catharinenberg biedt verschillende faciliteiten aan waar bewoners van het woonzorgcentrum gebruik van kunnen maken. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u contact opnemen met het cliëntservicebureau.

Kapsalon / pedicure / schoonheidssalon

In Catharinenberg is een kapsalon gevestigd. Tevens kunt u gebruik maken van de diensten van een pedicure. En elke woensdag kunt u naar de schoonheidssalon. Dit zijn zelfstandige beroepsbeoefenaars die niet in dienst zijn van Amaliazorg, maar die zelfstandig hun diensten aanbieden. Bewoners kunnen hiervan, tegen betaling, gebruik maken.  

Klussendienst

De klussendienst van Amaliazorg voorziet in concrete ondersteuning bij het wonen. De klussendienst kunt u, tegen betaling, inzetten voor allerlei klussen in uw appartement. De invulling van deze dienstverlening is erg afhankelijk van uw vraag. Het kan variëren van elektrotechnische, timmerklusjes, lichte schilderwerkzaamheden, enzovoorts. De klussendienst staat voor u klaar. Bij verhuizing bent u verplicht om de klussendienst te raadplegen voor eventuele aanpassingen in uw appartement. Dit is om schade aan bijvoorbeeld leidingen te voorkomen.

Linnenverzorging

Amaliazorg beschikt over een professionele eigen wasserij waar uw was zorgvuldig wordt behandeld. Binnen onze wasserij werkt een beperkt aantal medewerkers, waardoor de betrokkenheid en zorgvuldigheid van onze medewerkers groot is. Uw was wordt met zorg gewassen, gevouwen en/of gestreken. Voor bewoners van het verpleeghuis verstrekt Amaliazorg bad- en beddengoed. Deze wordt gratis gewassen. Persoonsgebonden was kunnen wij, tegen betaling, voor u verzorgen in onze eigen wasserij. U krijgt hier meer informatie over bij uw verhuizing naar Amaliazorg.

Restaurant

Het sfeervolle restaurant van Catharinenberg is elke dag open. Hier kunnen bewoners met bezoekers terecht om iets te drinken, om gezellig te zitten of om een spelletje te doen. Bewoners kunnen daar gratis koffie of thee drinken, familie kan contant of met pin betalen. Andere drank of extraatjes zoals koek zijn voor eigen rekening. Bewoners kunnen er 's middags ook een warme maaltijd eten met familie en / of vrienden. De warme maaltijd is voor het gezelschap van de bewoner tegen betaling. Wilt u samen met een bewoner eten? Dan kunt u reserveren bij de receptie. Een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. U kunt hiervoor bellen met de receptie van Kempenhaeve (0499 365959). Ook als u geen bewoner bij Catharinenberg kent, kunt u bij Catharinenberg in Oisterwijk terecht voor een warme maaltijd.

Daarnaast is het mogelijk om een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid te vieren in ons restaurant in Oisterwijk. U bent van harte welkom om een zaal te huren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van Catharinenberg (013 5294999).

Tuin

Rondom Catharinenberg ligt een prachtige tuin waar bewoners en hun familieleden gebruik van kunnen maken en genieten van de natuur. Het restaurant van Catharinenberg grenst aan de tuin zodat mensen in de zomer ook buiten kunnen eten of een kopje koffie kunnen drinken na een heerlijke wandeling door de tuin.

Winkel 

In woonzorgcentrum Catharinenberg  is een winkeltje gevestigd waar u terecht kunt voor de primaire boodschappen zoals brood, zuivelproducten, versnaperingen en frisdrank. De winkel is dagelijks open van 10.30 tot 11.30 uur. Dagelijks gaan medewerkers van de belevingsgerichte woongroepen met enkele bewoners boodschappen doen in de winkel. Boodschappen doen is een activiteit die mensen in hun thuissituatie ook deden. Aan de hand van een boodschappenlijstje worden de dagelijkse boodschappen gedaan voor de woongroepen. De winkel wordt door vrijwilligers gerund.