Faciliteiten

Amaliazorg Kempenhaeve biedt verschillende faciliteiten aan waar bewoners van het woonzorgcentrum of op aanvraag, inwoners uit het dorp gebruik van kunnen maken. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u contact opnemen met het cliëntservicebureau.

Kapsalon / pedicure

In Kempenhaeve is zowel een kapsalon als een pedicure gevestigd. Dit zijn zelfstandige beroepsbeoefenaars die niet in dienst zijn van Amaliazorg, maar hier een ruimte huren om hun diensten aan te bieden. De kapper en de pedicure zijn bekend met de bewoners. Tegen betaling kunnen bewoners gebruikmaken van hun diensten. In bepaalde situaties wordt de pedicure vergoed (bijvoorbeeld bij diabetes in het geval van een medische indicatie). Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de receptie van onze locatie.

Klussendienst

De klussendienst van Amaliazorg voorziet in concrete ondersteuning bij het wonen. De klussendienst kunt u, tegen betaling, inzetten voor allerlei klussen in uw appartement. De invulling van deze dienstverlening is erg afhankelijk van uw vraag. Het kan variëren van elektrotechnische, timmerklusjes, lichte schilderwerkzaamheden, enzovoorts. De klussendienst staat voor u klaar. Bij verhuizing bent u verplicht om de klussendienst te raadplegen voor eventuele aanpassingen in uw appartement. Dit is om schade aan bijvoorbeeld leidingen te voorkomen.

Wasserij

Kempenhaeve beschikt over een professionele eigen wasserij waar uw was zorgvuldig wordt behandeld. Binnen onze wasserij werkt een beperkt aantal medewerkers, waardoor de betrokkenheid en zorgvuldigheid van onze medewerkers groot is. Uw was wordt met zorg gewassen, gevouwen en/of gestreken. Voor bewoners van het verpleeghuis verstrekt Amaliazorg bad- en beddengoed. Deze wordt gratis gewassen. Persoonsgebonden was kunnen wij, tegen betaling, voor u verzorgen in onze eigen wasserij. U krijgt hier meer informatie over bij uw verhuizing naar Amaliazorg.

Restaurant

Het sfeervolle restaurant van Kempenhaeve is elke dag open. Hier kunnen bewoners met bezoekers terecht om iets te drinken, om gezellig te zitten of om een spelletje te doen. Bewoners kunnen daar gratis koffie of thee drinken, familie kan contant of met pin betalen. Andere drank of extraatjes zoals koek zijn voor eigen rekening. Bewoners kunnen er 's middags ook een warme maaltijd eten met familie en / of vrienden. De warme maaltijd is voor het gezelschap van de bewoner tegen betaling. Wilt u samen met een bewoner eten? Dan kunt u reserveren bij de receptie. Een allergie? Geef dit dan door bij uw reservering. U kunt hiervoor bellen met de receptie van Kempenhaeve (0499 365959). Ook als u geen bewoner bij Kempenhaeve kent, kunt u bij Kempenhaeve in Oirschot terecht voor een warme maaltijd.

Daarnaast is het mogelijk om een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid te vieren in ons restaurant in Oirschot. U bent van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht bij de gastvrouw van het restaurant van Kempenhaeve (0499 365959).

Tuin

Bij Kempenhaeve ligt een prachtige, ruime tuin waar bewoners en hun familieleden kunnen genieten van de natuur. Dat kan al wandelend of door op een van de bankjes plaats te nemen en te genieten van de groene omgeving. Het restaurant van Kempenhaeve grenst aan de tuin zodat u bij lekker weer ook buiten kunt eten of drinken.

Winkel

In woonzorgcentrum Kempenhaeve is een winkeltje gevestigd waar de woongroepen terecht kunnen voor de primaire boodschappen zoals brood, zuivelproducten, versnaperingen en frisdrank. Dagelijks gaan medewerkers van de belevingsgerichte woongroepen met enkele bewoners boodschappen doen in de winkel. Boodschappen doen is een activiteit die mensen in hun thuissituatie ook deden. Aan de hand van een boodschappenlijstje worden de dagelijkse boodschappen gedaan voor de woongroepen.