Werken in de zorg, menselijk geluk staat voorop

Sta je altijd met een glimlach op? Dan heb je al een voorsprong als je een baan zoekt in de zorg. Amaliazorg is een professionele zorgorganisatie waar klein geluk voorop staat en als je dat al in je hebt, is dat mooi meegenomen! We hebben leuke vacatures voor verpleegkundige, verzorgende IG, maar ook kun je bij ons leren en werken in de zorg. Je gaat dan bij ons aan de slag en een dag in de week naar school om je BBL-opleidng Verzorgende IG te volgen. Bekijk dus  zeker onze BBL-vacatures. Ook zonder zorgdiploma kun je bij ons aan de slag als huiskamermedewerker of als medewerker facilitair.

We zijn, zoals je misschien al ontdekt hebt, gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor ouderen met dementie. We onderscheiden ons door op een zeer belevingsgerichte manier met bewoners bezig te zijn. Zo kunnen wij hun leven kleur blijven geven. Dit betekent dat we van medewerkers vragen om de omgeving van de bewoner zo in te richten dat deze herkenbaar is en aanvoelt als thuis. Graag zorgen voor anderen, tijd nemen voor een glimlach en je kunnen inleven zijn belangrijke eigenschappen. Als je werkt bij Amaliazorg werk je vanuit de gedachte dat de bewoner altijd centraal staat.

Vacatures

Amaliazorg heeft regelmatig vacatures voor nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiair(e)s. Is zorgen voor anderen jouw tweede natuur? Dan ben je bij Amaliazorg aan het juiste adres. Wij hebben vijf locaties in Noord-Brabant. Je kunt ons vinden in Oisterwijk, Oirschot, Asten en Mariaheide. 

Meteen naar onze vacatures/opleidingsplaatsen werken en leren in de zorg /vrijwilligerswerk »

Lekker in je vel (blijven) zitten met Amalia Vitalia

Bij Amaliazorg werken we elke dag aan samen leven kleur geven. Aan het leven van bewoners, gasten en deelnemers, maar ook aan kleur van het leven van alle collega’s. Dit gaat een stuk makkelijker als je lekker in je vel zit. Want wij geloven dat je sterk en gezond voelen en voldoende energie hebben bijdraagt aan je werkgeluk. Je sterk en gezond voelen en voldoende energie hebben, dat heet ook wel vitaliteit. Bij Amaliazorg werken we daar graag aan mee. Daarom hebben we een vitaliteitsprogramma met de naam Amalia Vitalia. 

Vacature-alert

Wil jij een seintje krijgen als jouw ideale vacature bij Amaliazorg online staat? Schrijf je dan hier in voor onze vacature-alert. Handig, want je wilt niets missen natuurlijk.

Velden met zijn verplicht

Je gaat ons persoonsgegevens verstrekken. Hoe we hier mee omgaan kun je lezen in onze privacyverklaring.