Bezoek inplannen

Wij zijn blij dat alle bewoners op de locaties van Amaliazorg kunnen weer bezoek op de eigen kamer kunnen ontvangen. Wij vertellen u er graag meer over.

Vanaf 3 juli 2020 hoeft u uw afspraak niet meer te reserveren. De bezoekregeling is afgeschaft en u kunt weer op bezoek komen wanneer u wilt. Wel vragen we u om de eet- en rusttijden van de bewoners te respecteren. Meer informatie kunt u vinden in het nieuwsbericht over de afschaffing van de bezoekregeling

Bezoek op afstand

Voor bezoekers die het toch nog spannend vinden om weer op bezoek te gaan houden we de bezoeken op afstand (buurt huisje, babbelbox, kletstent of voorportaal) voorlopig nog in stand. 

  • Graag vooraf afstemmen met de vaste bezoeker wanneer hij of zij op bezoek gaat om te voorkomen dat dezelfde bewoner op dezelfde tijd twee afspraken heeft. Wij vragen u om dit zelf af te stemmen om teleurstellingen te voorkomen.
  • De bezoeken op afstand duren een half uur, met uitzondering van de bezoeken in het buurt huisje van Hof van Bluyssen. Daar duren de bezoeken overdag een uur en 's avonds een half uur

Online reserveren

U kunt online reserveren (voor onze locatie Blijendaal kan dit alleen telefonisch). Door op de onderstaande knop te klikken, kunt u uw bezoekafspraak maken (per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw afspraak):

Let op:

  • voor Kempenhaeve is het niet mogelijk om in het weekend nog last-minute afspraken te maken (omdat de receptie dan niet bemenst is), wilt u een afspraak in het weekend, dan vragen we u om deze afspraak uiterlijk vrijdag voor het aankomende weekend te boeken. 

Reserveer nu

Telefonisch reserveren

Online reserveren heeft onze voorkeur, maar mocht dit niet lukken, dan kunt u bellen:

  • Blijendaal, 0499 572760
  • Catharinenberg, 013 5294999 (tussen 10.00 en 16.00 uur)
  • Hof van Bluyssen, 0493 328444 (tussen 14.00 en 15.00 uur)
  • Kempenhaeve, 0499 365959 (tussen 9.00 en 17.00 op weekdagen)
  • Van Haarenstaete, 0413 346868 (tussen 11.00 en 15.00 uur)

Vragen

Hebt u vragen? Bekijk eerst de veelgestelde vragen. Staat uw vraag daar niet bij? Stuur deze dan naar communicatie@amaliazorg.nl. Wij geven u dan zo snel mogelijk een antwoord.