Amaliazorg benoemt nieuwe voorzitter raad van toezicht

Pauline Smeets treedt op 1 januari 2021 aan als voorzitter van de raad van toezicht van Amaliazorg. Smeets volgt Ting Yu Chu op, die na een maximale benoemingstermijn zijn functie per 1 januari 2021 neerlegt.

De raad is ervan overtuigd dat zij een waardevolle aanvulling is voor de raad van toezicht, die bestaat uit vier leden. Pauline Smeets is actief als (dag)voorzitter, moderator, gespreksleider en presentator via haar eigen bureau ToeVoo en heeft ruime werkervaring in de zorg. Daarnaast is zij lid van het dagelijks bestuur van de Limburgse Werkgeversvereniging (LWV), voorzitter van de Kring Zuid-Limburg van de Werkgeversvereniging en voorzitter van het Samenwerkingsverband VO 3101 Passend Onderwijs Noord-Limburg.

Smeets past uitstekend in het profiel dat de raad van toezicht voor ogen stond. Zij heeft ruime ervaring als voorzitter en lid van de raad van toezicht. De raad van toezicht en de raad van bestuur wensen haar veel succes en zien uit naar een plezierige samenwerking. Tevens bedanken zij Ting Yu Chu voor zijn inzet in de afgelopen jaren.