Help je ons mee om de rolstoelfiets te winnen?

Amaliazorg Hof van Bluyssen maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds om een rolstoelfiets aan te schaffen. De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november. Mogen wij op jouw stem rekenen?

Als we fietsen met een bewoner dan zien we de blijdschap in de ogen en zien zij ook weer eens een andere omgeving. Dit draagt bij aan geluksmomenten, omdat bewoners weer eens plekken van vroeger zien die ze al een tijd niet meer hebben gezien. Dit levert een positieve bijdrage aan het ophalen van herinneringen in een omgeving waar ze zijn opgegroeid of waar ze veel geweest zijn. Daarnaast heeft verblijven in de buitenlucht ook een positief effect. Alleen kunnen we rolstoelgebonden bewoners helaas nog niks bieden hierin. Daar willen we graag verandering in brengen door de aanschaf van een rolstoelfiets.

Stem ons in de top 3! 

Op de stemsite anwb.nl/stem staan 70 maatschappelijke projecten waarop gestemd kan worden, waaronder ons project. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan de 12 winnaars. Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken.

Help je ons mee om te winnen?

  • Stem dan op ons project voor 24 november via anwb.nl/stem.
  • Tip: ga naar Noord-Brabant en zoek op Amaliazorg. Alvast bedankt voor je stem!
  • Als je stemt, dan maak je ook nog eens kans op vijf kaartjes voor een dagje uit.

Update 1 december 2020: Het ANWB Fonds heeft ons laten weten dat we helaas niet genoeg stemmen hebben om tot de top 3 van Noord-Brabant te horen. Wel willen we iedereen die op ons gestemd heeft ontzettend bedanken. We hopen de komst van de rolstoelfiets op een andere manier te kunnen realiseren.