Een warm welkom bij Amaliazorg

Verhuizen naar een verpleeghuis of zorgcentrum is een ingrijpende gebeurtenis. U komt in een andere omgeving dan u thuis gewend bent en ontmoet veel nieuwe mensen. U kunt er echter van op aan dat wij er alles aan doen om uw leven kleur te geven. En dat u zoveel mogelijk uw leven kunt blijven leiden zoals u dat gewend bent. Ook als u tijdelijk bij ons komt wonen. Want wij willen dat u het naar uw zin heeft bij Amaliazorg. Dat geldt zowel voor u als voor uw familieleden, vrienden en bekenden.

Om u zowel voorafgaand aan uw verhuizing, als tijdens uw verblijf zo goed mogelijk te informeren, heeft u een informatiemap ontvangen. Hieronder kunt u de links vinden waarnaar verwezen wordt in de map.

Met wie krijgt u allemaal te maken?

Informatiemap

 Organisatie

Wet zorg en dwang

Wettelijke vertegenwoordiging

Voor de rol van vertegenwoordiger komt in eerste instantie een mentor of curator in aanmerking, als deze er niet is dan kan degene die door de cliënt schriftelijk gemachtigd is de rol vervullen. Als deze er ook niet is de echtgenoot/partner/levensgezel. Daarna een broer, zus, zoon, dochter of kleinkind. Als bijv. een kind de rol van vertegenwoordiger wil vervullen en er is ook bijv. een echtgenoot, dan kan dit alleen als de echtgenoot daarmee instemt. Meer informatie vindt u in de informatiemap of in de onderstaande brochure.

Verhuizing doorgeven

Financieel

Tips voor fijne bezoeken in de huiskamer

Alles naar uw zin?